Skijajte u Banskom – popularnom Ski centru na Balkanu

by info@cds.rs
Ski centar Bansko

Bansko je veoma popularan Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština.

Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu sve življe i punije skijaša – spoj je starog grada i savremene arhitekture u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva. Spoj lepote nacionalnog parka “Pirin” i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Odlična ponuda smeštaja, hotela, pansiona i apartmana, kao i ponuda wellness sadržaja (u ski centru Bansko skoro svi hoteli sa 4* nude besplatno koršćenje bazena, fitnes-a, saune, skijašnice) ostavljaju tople uspomene na lokalnu srdačnost i gostoprimstvo.

Tražeći pravu alternativu za Alpe, ovde ćete naći staze za sve ukuse: od blago kosih za početnike do strmih, ponegde gotovo vertikalnih padina, za one koje dobro skijaju. Sve staze u Banskom odgovaraju i snouborderima.

Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

You may also like