Hotel Wellness Bulgaria 4*, Smestaj Bansko ,Zimovanje 2024

by nikola

Hotel Wellness Bulgaria 4*

Smestaj Bansko ,Zimovanje 2024

Bansko je najmlađi i najrazvijeniji ski centar u Bugarskoj. Poseduje odlične uslove – snežni pokrivač od kraja novembra do kraja aprila, 65 km staza koje odgovaraju svim zahtevima (od početnika do vrhunskih skijaša), topove za veštački sneg na 85% terena, brojne nove hotele i apartmne… Prosečna temperatura u januaru je oko -2°C. Sneg obilno pada i pravi stalni snežni pokrivač od oko 2m. Grad se nalazi na 930m nadmorske visine, a iznad Banskog izdvajaju se dva skijaška regiona: donji (1100-1600 m) i gornji (1700-2500 m) staze za slalom i veleslalom. Nalazi se na 150 km južno od Sofije, na severnoj strani planine Pirin (proglašene za nacionalni park).

Bansko je bugarsko skijalište broj jedan jer ima najbolji i najmoderniji ski centar. Poslednjih nekoliko godina u Bansko je uloženo nekoliko miliona evra u komplet novu skijašku oblast sa potpuno novim luksuznim hotelima i prazničnim apartmanima koji su izgrađeni odmah nasprama gondole.

Takođe, imate mnogo toga za videti i u samom Banskom, sa oko 120 kulturnih i istorijskih obeležja i mnogo toga za istražiti. Nekoliko suverilnica nude vam kreacije lokalnih umetnika i kovača. Bansko je poznato kao jedinstveno mesto od međunarodnog značaja. Pored predivne planine Pirin, Bansko poseduje i bogata istorijska obeležja. Tu su ostaci antičke tvrđave u Starom Gradištu, a nalaze se samo četiri kilometra u pravcu zapada. Južno od Banskog je Nacionalni park Pirin pod protektoratom UNESKA zbog svojih kulturnih i prirodnih lepota. Park je bogat jezerima, vodopadima, pećinama, drvećem i istorijskim lokacijama. Bansko je zajedno sa Dobriništem poznato po svojim mineralnim izvorima. Takođe preporučujemo posetu manastiru Rila i glavnom gradu Sofiji.

Turistička agencija For You putovanja  za vaše zimovanje 2024 izdvaja Bansko kao najpoluplarnije skijalište zadnjih godina. Destinaciju za vaše Skijanje 2024 neka bude Bansko u ponudi su hoteli apartmani za vas smeštaj u Bansko 2024

U našoj velikoj ponudi možete pronaći vrlo povoljne i atraktivne hotele u Banskom sedmnodnevni aranzmani na bazi polupansiona .  Takođe za sve putnike obezbeđen autobuski prevoz od Novog Sada do Niša polasci svakog petka od decembra do marta . Iskoristite neodoljive First Minute ponude za zimovanje u Banskom 2024 po najpristupačnijim cenama uz odloženio plaćanje do aprila 2024 Inspirišimo Bansko 2024

Lokacija:
u mestu Bansko, 550 m od gondole, 1,5 km od centra mesta.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, spa centar, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, fitnes, jakuzi, skijašnica, w-fi internet, dečiji klub, parking sa ograničenim brojem mesta.

Besplatne usluge:
zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, fitnes, jakuzi, skijašnica za sopstvenu opremu, w-fi internet, dečiji klub po programu hotela uz moguće izmene tokom sezone u skladu sa brojem dece, parking sa ograničenim brojem mesta, mini bus prevoz do gondole.

Sobe i apartmani:
klima uređaj, TV, mini frižider, sef (uz doplatu), wi-fi internet, kupatilo, fen, bademantil. Apartmani app2: dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, spavaća soba sa dva odvojena kreveta.

Ishrana:
doručak – samoposluživanje (izbor više jela). Postoji mogućnost doplate za polupansion.

Napomena:
Doplata za Novogodišnju večeru u Molerite taverni 31.12. je obavezna. Deca 0-4,99 g ne plaćaju ovu večeru i nemaju obrok.
Doplata za Božićnu večeru 24.12. I 25.12. je obavezna. Deca 0-4,99 g ne plaćaju ovu večeru i nemaju obrok.
Minimum boravak je 01.12. do 21.12. 1 noć, 22.12. do 28.12. 3 noći, 29.12. do 02.01. 4 noći, 03.01. do 17.03. 2 noći i 18.03. do 30.04. 1 noć.
Krevetac za bebu je besplatna, uz najavu.

Nije moguća naknadna promena imena i prezimena putnika / važi za rezervacije sa uključenim popustima !!! U slučaju otkaza aranžmana, hotel zadržava kompletnu sumu !!!

Molimo vas da proverite cenu telofonski još uvek su u fazi izrade za sve datume

NAPOMENA : ODREDJIVANJE SMEŠTAJNE ZGRADE OD PONUDJENIH U HOTELU,POGLEDA; SPRATNOSTI , I SLICNIH ZAHTEVA VRŠI ISKLJUĆIVO MENADŽMENT HOTELA PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA NA RECPCIJI HOTELA NA DAN DOLASKA  AGANECIJA NE MOZE UTICATI NA ODABIR SOBA I OSTALI PARAMETARA,OSIM AKO U CENOVNIKU NIJE UNAPRED NAGLAŠENO

 

 

U PRIPREMI

 

 

 

Our Reader Score
[Total: 2 Average: 4]

You may also like