Zimovanje u Banskom

by info@cds.rs
Zimovanje u Banskom

Ono po čemu se Bansko zaista ističe jeste veliki izbor visokokvalitetnog, modernog i povoljnog smeštaja. Hotela i apartmana je bezbroj i većina je potpuno nova ili nedavno renovirana.

Zimujte u najpoznatijem bugarskom ski centru Bansko. Ovaj izuzetno kvalitetan ski centar je godinama popularan kod naših skijaša prvenstveno zbog blizine, odličnih smeštajnih kapaciteta, ali i jeftine vanpansionske potrošnje. Zimovanje u Banskom posebno pogoduje porodicama sa decom, gde veliki broj raznovrsnih smeštajnih kapaciteta, od apartmana, pa sve do luksuznih hotela, omogućava kvlitetan boravak i prateće usluge za svačiji džep.

Pored skijališta, koje poseduje 65km ski staza, što je i naviše u okruženju, a do koga se iz samog mesta dolazi gondolom, posetiocima Banskog su na raspolaganju golf i teniski tereni, kockarnice, staze za planinarenje, jahanje konja, fitnes i spa centri, gastronomski specijaliteti u autenticnim mehanama… I sve to za samo tri sata vožnje od granice sa Srbijom.

Izaberite neki od hotela iz naše ponude, po izuzetno pristupačnim cenama:

 

[blog number_posts=”4″ offset=”” cat_slug=”featured” exclude_cats=”” show_title=”yes” title_link=”yes” thumbnail=”yes” excerpt=”yes” excerpt_length=”0″ meta_all=”no” meta_author=”no” meta_categories=”no” meta_comments=”no” meta_date=”no” meta_link=”no” meta_tags=”no” paging=”yes” scrolling=”infinite” strip_html=”yes” blog_grid_columns=”2″ blog_grid_column_spacing=”15″ layout=”grid” class=”” id=””][/blog]

Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

You may also like