Na zimovanje sa decom

by info@cds.rs
zimovanje sa decom

Sa decom možete ići svuda, osim u slučaju beba kojima se ne preporučuje boravak na nadmorskoj visini iznad 1.000 metara. Boravak na planini je za decu pravo bogatstvo kako zbog čistog vazduha, tako i igara na snegu. Porodično zimovanje je nešto najlepše što ostaje u sećanju.

Pre bilo kakvog spremanja za put i putovanje, roditelji grozničavo traže idealno mesto za odmor i smeštaj prilagođen dečijim potrebama.

Pored popusta i benefita koje za decu nude programi čineći ih posebno prijemčljivim za porodični budžet, u određenim terminima, pretežno u toku zimskog raspusta, biće organizovana ski škola za decu uzrasta od 5 do 16 godina koja podrazumeva skijašku obuku od početnog do naprednog skijaškog nivoa u varijantama 4 ili 8 časova ski obuke dnevno ili učešće na posebno organizovanim ski kampovima za decu.

Pre svega je prednost, što hotel Lion ima bazen sa grejanom vodom. To svakome prija nakon dana provedenog na skoro 2000 m/nv, a pogotovo deci, kojima nakon toga preostane još samo toliko snage da sažvaću nekoliko zalogaja za večeru i obično zaspu još za stolom u restoranu.

Dakle, topla preporuka za zimovanje sa malom decom je Hotel Lion 4*, koji  nalazi se na pet minuta pešice od glavne ulice koja prolazi kroz Bansko, ali i pored toga svaki hotel ima svoj šatl mini bus koji kruži od hotela do polazišta gondole, koje se isto nalazi u toj ulici.

Our Reader Score
[Total: 6 Average: 4.2]

You may also like