Sretenje Bansko 2024- 4 dana vrhunskog Skijanja

by info@cds.rs
Bansko sretenje 2022

BANSKO 2023 

4  DANA VRHUNSKOG SKIJANJA U LUX HOTELIMA

Bansko Sretenje 2024, Zima 2024, Bugarska, Bansko Hoteli

 

 

Živopisni planinski grad Bansko se nalazi na jednom od najlepših mesta u južnoj Bugarskoj – na obroncima planine Pirin, UNESCO-ve Svetske prirodne baštine, između planine Rila i Rodopi. Tokom poslednje decenije, grad je postao moderan zimski centar i omiljena destinacija za odmor i za same stanovnike Bugarska, kao i za mnoge druge turiste. Njegova slava se proširila daleko izvan granica zemlje.
Bansko je poznat po novom i dobro organizovanom ski centru, koji se nalazi na nadmorskoj visini od 936 metara. Najviša tačka je 2.600 metara, a najniža 990 metara. To je nesumnjivo najveći savremeni skijaški centar svih bugarskih i balkanskih zemalja. Bansko je izgrađen od austrijskih stručnjaka, po najnovijim tehnologijama

U PRIPREMI

HOTEL FRIENDS 3* 

Link za informacije i fotografije hotela :

Cene su izražene u evrima po osobi. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan uplate

U PRIPREMI

HOTEL GRAND ROYALE 4*

Link za informacije i fotografije hotela :

Cene su izražene u evrima po osobi. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan uplate

U PRIPREMI

HOTEL GRAND BANSKO 4*

Link za informacije i fotografije hotela :

Cene su izražene u evrima po osobi. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan uplate

U PRIPREMI

HOTEL ORES 5*

Link za informacije i fotografije hotela 

Cene su izražene u evrima po osobi. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan uplate

 

Aranžman obuhvata:

HOTELI FRIENDS 3*, GRAND ROYALE 4*, GRAND HOTEL BANSKO 4* i ORES 5* nalaze se na spisku objekata iz našeg COVID SAFE HOTEL programa.

 

 

Smeštaj u izabranom hotelu na bazi 3 polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama i studijima, kao i jednosobnim apartmanima za 3-4 osobe;
Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Beograd-Niš-Bansko-Niš-Beograd;
Korišćenje besplatnih sadržaja u spa centru;
Svakodnevni prevoz hotelskim minibusom do gondole;
Usluge vodiča i troškove organizacije putovanja;

Aranžman ne obuhvata:

Boravišna taksa : Doplata za boravišnu taksu iznosi 1 € dnevno po osobi (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse).
Putno zdravstveno osiguranje (za skijaše preporučujemo sa ski rizikom);
Ski pass (opciono);
Individualne troškove;
Popusti za decu u standardnom ležaju u pratnji jedne odrasle osobe:

Uskoro više informacija

Autobuski prevoz:

U slučaju korišćenja samo autobuskog prevoza do Banskog, cena povratne karte iznosi 40 evra po osobi iz Niša, odnosno 50 evra iz Beograda, 65 evra iz Novog Sada.
U slučaju manjeg broja putnika iz Novog Sada, biće organizovan transfer automobilom/kombijem iz Novog Sada do Beograda

Sopstveni prevoz:

U slučaju sopstvenog prevoza cena paket aranžmana iz tabele se umanjuje 30 evra po osobi iz Niša, odnosno 40 evra iz Beograda, 55 evra iz Novog Sada.

Fakultativni izleti (prijavljivanje u agenciji):
Rilski manastir – izlet do najlepšeg i najznačajnijeg pravoslavnog manastira u Bugarskoj, osnovanog u 10. veku, koji je pod zaštitom UNESCO-a od 1983. Obilazak manastirskog kompleksa u pratnji vodiča. Udaljenost od Banskog: 100 km, datum izleta: 15.02.2020., cena izleta – evra.
Sofija – razgledanje i šoping – izlet do glavnog grada Bugarske. Razgledanje znamenitosti Sofije (Crkva Aleksandra Nevskog, Nacionalni teatar, stara Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, arheološki muzej, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje…). Slobodno vreme za kupovinu u “Paradise” šoping centru. Udaljenost od Banskog: 150 km, datum izleta: 16.02.2020., cena izleta – evra.

 

Program putovanja za 4 dana / 3 noćenja:

Program putovanja za 4 dana / 3 noćenja:
1. dan: Polazak iz Beograda je u 22 h, a iz Niša posle ponoći sa parkinga kod hipermarketa DIS (Duvanište). Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraća zadržavanja. Dolazak u Bansko u prepodnevnim časovima. Celodnevno skijanje (opciono)!!! Smeštaj u hotelu u popodnevnim satima, posle 14 h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

2. dan – 3. dan: Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

4. dan: Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima, oko 16h po lokalnom vremenu. Dolazak u Niš / Beograd u kasnim večernjim satima.

Uslovi i način plaćanja:
· Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 5 dana pre početka aranžmana;
· Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card (isti uslovi kao gotovina);
· Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. maja 2020. godine;
· Preko računa uz profakturu izdatu od strane  agencije For You putovanja;

NAPOMENA za ski pakete:
Sve rezervacije za ski pakete moraju se izvršiti pismeno. Za ski pakete je neophodno prijaviti se, poslati najavu i izvršiti uplatu, najkasnije 8 dana pre početka aranžmana. Prlikom rezervacije ski pass-a neophodno je da stranke u agenciji uplate depozit u iznosu od 400 din za karticu ski pass-a. Stranke mogu povratiti depozit u iznosu od 5 leva kada vrate karticu ski pass-a na automatu u glavnoj zgradi gondole nakon isteka ski pass-a.

NAPOMENA za ski pakete: CENE U PRIPREMI

  • Sve rezervacije za ski pakete moraju se izvršiti pismeno. Za ski pakete je neophodno prijaviti se ili poslati najavu i izvršiti uplatu, najkasnije 14 dana pre početka aranžmana.
  • Otkaz ski usluga je moguć 5 dana pre dolaska, otkaz od 5 dana do 2 dan pre početka usluge se naplaćuje 50 EUR ili celokupna suma ukoliko je cena ski usluge manja od 50 EUR.
  • Nekorišćeni ski pass mje moguće refundirati.
  • Način plaćanja ski paketa: 30 % prilikom rezervacije, ostatak od 70 % najkasnije 14 dana pre početka korišćenja ski paketa. Ukoliko se kompletan ski paket ne uplati do krajnjeg roka, smatra se da je klijent odustao od istog.

 

Our Reader Score
[Total: 33 Average: 3.7]

You may also like